Valkenburg’s got Talent voor jong en oud

Stichting Castellumpop, Stichting Jivak en jeugdsoos De Peuk hebben de krachten gebundeld om samen een nieuw feestonderdeel te presenteren aan de vooravond van de viering van Neerlands Oudste Paardenmarkt: Valkenburg’s got Talent. Op zaterdag 6 september tonen zowel de ‘kids’ (tot en met 12 jaar) als de ‘grown-ups’ (vanaf 16 jaar) welke talenten ze in huis hebben tijdens een ongetwijfeld wervelende show in jeugdsoos De Peuk aan het Recreatiepad in Valkenburg.

Tot en met vorig jaar waren eer de Mini en de Maxi Playbackshow. Beide shows maken nu dus plaats voor Valkenburg’s got Talent. De Maxi Playbackshow vond voorheen op de dinsdagavond voor ‘de mart’ plaats, maar door een afnemend aantal deelnemers in de afgelopen jaren was aanvankelijk besloten om de talentenshow voor volwassenen een jaar over te slaan. Uiteindelijk is, mede dankzij een Facebook-actie van enkele enthousiaste deelneemsters aan de Maxi Playbackshow, besloten om er, net als bij de ‘kids’, een Valkenburg’s got Talent van te maken en te koppelen aan het gelijknamige evenement voor de jeugd op de zaterdagavond voorafgaand aan ‘de mart’. De drie organiserende clubs verwachten met deze vernieuwing een groeiend aantal deelnemers te kunnen verwelkomen!
Beide evenementen worden gepresenteerd door Wim Masmeijer en Transport Souverijn is er als sponsor weer bij om beide evenementen mede mogelijk te maken.

Spelregels en inschrijven
In principe is alles (binnen de normale fatsoensnormen) toegestaan bij Valkenburg’s got Talent: playbacken, live zingen, een instrument bespelen, acrobatiek (zolang het maar op het podium past), een sketch, illusie, goocheltrucs, dansacts en noem maar op. Acts met dieren zijn niet toegestaan. Een act mag tussen de 3 en de 5 minuten duren, bij voorkeur op zelf meegebrachte muziek.
Valkenburg’s got Talent Kids begint op zaterdag 6 september om 19.30 uur. Inschrijven kan bij Frits Roozendaal via froozendaal@ziggo.nl. Valkenburg’s got Talent Grown-ups start diezelfde avond om 22.00 uur. Inschrijven kan bij Linda Smit-van den Berg via info@castellumpop.nl. Deelname is gratis. De winnaars van beide shows mogen hun talent nogmaals laten zien op woensdag 10 september om 17.00 uur op het grote podium op het Castellumplein!

Author: Linda

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *