Valkenburg’s got Talent voor jong en oud: inschrijven kan vanaf nu!

Stichting Castellumpop, Stichting Jivak en jeugdsoos De Peuk hebben de krachten wederom gebundeld om samen een feestonderdeel te presenteren aan de vooravond van de viering van Neerlands Oudste Paardenmarkt: Valkenburg’s got Talent. Nieuw is dat de categorie kids is uitgebreid. Eerder was inschrijven mogelijk tot en met 12 jaar, nu is dat uitgebreid naar 15 jaar. Op zaterdag 5 september tonen zowel de kids (tot en met 15 jaar) als de volwassenen (vanaf 16 jaar) welke talenten ze in huis hebben tijdens een ongetwijfeld wervelende show in jeugdsoos De Peuk aan het Recreatiepad in Valkenburg.
Beide evenementen worden gepresenteerd door Wim Masmeijer en Transport Souverijn is er als sponsor weer bij om Valkenburg’s Got Talent mogelijk te maken.

Spelregels en inschrijven
In principe is alles (binnen de normale fatsoensnormen) toegestaan bij Valkenburg’s got Talent: playbacken, live zingen, een instrument bespelen, acrobatiek (zolang het maar op het podium past), een sketch, illusie, goocheltrucs, dansacts en noem maar op. Acts met dieren zijn niet toegestaan. Een act mag tussen de 3 en de 5 minuten duren, bij voorkeur op zelf meegebrachte muziek.
Valkenburg’s got Talent Kids begint op zaterdag 5 september om 19.30 uur. De volwassenen komen vanaf 21.30 uur aan de beurt. Inschrijven kan bij Frits Roozendaal via froozendaal@ziggo.nl of via 06-51223737 of 06-39278600. Let op: er kan ingeschreven worden tot en met donderdag 3 september! Muziek moet tijdig in De Peuk worden afgeleverd, uitsluitend op CD of MP3. De muziek mailen bij de inschrijving mag natuurlijk ook. Deelname is gratis. De winnaars van Valkenburg’s Got Talent mogen hun talent nogmaals laten zien op woensdag 9 september om 17.00 uur op het grote podium op het Castellumplein!

20150630 PB VGT Spice Girls winnaars 2014

De Spice Girls wonnen vorig jaar Valkenburg’s Got Talent voor volwassenen.

Author: Linda

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *