Valkenburg Rocks op 12 december in De Peuk

Stichting Castellumpop en Jeugdsoos De Peuk presenteren op zaterdag 12 december Valkenburgs Rocks. Tijdens dit evenement voor liefhebbers van metal, progmetal en grunge zullen achtereenvolgens Strange Deja Vu en Profile de Peuk op haar grondvesten doen schudden. De zaal gaat om 20.30 uur open.

Strange Deja Vu betreedt rond 21.00 uur als eerste het podium. Deze progmetal coverband bestaat uit Valkenburger Maarten Bol op drums, en de Katwijkers Wim Meijvogel (synths), Kees Kraaienoord (bas), Jaap de Zwart (gitaar) en Jaco de Jong (zang). Zij spelen nummers van onder meer Dream Theater (waaronder Strange Deja Vu), Faith No More en Queensryche.

Daarna is het de beurt aan Profile. Profile is een grunge revivalband (met uitstapjes naar andere genres) uit Katwijk en Valkenburg. De vijfkoppige formatie is begin jaren ’90 ontstaan. Gedurende ongeveer vijf jaar hebben ze regelmatig opgetreden in de regio. Na een stilte van 15 jaar vonden de heren het vorig jaar tijd om de draad weer op te pakken. Valkenburger Gerrit Ooms (zang), Henk Vooys (bas) en Johan Koelewijn (drums) stammen nog uit de originele bezetting. Barry Smit (gitaar, backing vocals) en Peter Hus (gitaar) kwamen erbij en Profile was weer compleet. De strakke ritmesectie, de scheurende gitaren en het vocale geweld van Profile zorgen er steevast voor dat het publiek uit zijn dak op vette covers van onder andere Iron Maiden, Rage Against The Machine, Volbeat, Pearl Jam en Limb Bizkit.

Kaarten voor Valkenburg Rocks kosten € 5,00 per stuk en zijn te koop bij Hoekstra Wheels (Torenvlietslaan 14), Keurslagerij Timmers (Broekweg 2), De Peuk (Rekreatiepad 3) en Castellumpop (contact via 06-51333662).

Poster Profile Strange deja Vu nieuw

Author: Linda

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *