Castellumpop op volle kracht tijdens Mart 2018

Stichting Castellumpop is er, na de zeer slechte Mart van vorig jaar, weer helemaal bovenop gekomen. Dankzij alle steun en medewerking vanuit het dorp, het bedrijfsleven, de muziekwereld, verenigingen en openbare organen. Dat betekent dat Castellumpop er op volle kracht tegenaan kan tijdens de komende Mart. Op het programma vinden jullie een aantal oude bekenden. Dat heeft ermee te maken dat we graag iets terugdoen voor de artiesten die ons geholpen hebben in het afgelopen moeilijke jaar, én omdat we sommige artiesten graag een vol Castellumplein gunnen, in plaats van de troosteloosheid die de Mart van vorig jaar kenmerkte.

Dinsdag 11 september, 20.30-23.00 uur: Feestkapel De Blaasbalgen, taptoe en 1e lustrum Martconcert Valkenburg’s Harmonie

Aan de vooravond van de Mart organiseert Castellumpop in samenwerking met Valkenburg’s Harmonie alweer het vijfde Martconcert. Daarmee viert het Martconcert haar eerste lustrum! Onze plaatselijke trots is er helemaal klaar voor, ook nu onder leiding van dirigent Frank de Jong. Tijdens dit concert, dat om 22.15 uur begint, kunt u een aansprekende mix van zowel Nederlandse als internationale popmuziek verwachten, met een strakke orkestrale begeleiding. Voor zitplaatsen wordt gezorgd, maar staan, dansen en meezingen mag natuurlijk ook! Meer informatie volgt nog.

Maar er is ook al eerder op de dinsdagavond iets te beleven op het Castellumplein. Natuurlijk is er van 21.00 tot 22.00 uur de taptoe van Oranjevereniging Wilhelmina, maar ook daaraan voorafgaand is het al gezellig op het plein. Ook geregeld door de Oranjevereniging: Feestkapel De Blaasbalgen! Dit is een 21-koppige feestkapel die al op menig feestje heeft mogen optreden. Door in hun 18-jarige bestaan constant te blijven werken aan hun muzikale en theatrale kwaliteiten hebben ze zich weten te ontwikkelen tot een feestkapel die niet meer weg te denken is binnen de Nederlandse dweil- en feestkapellen wereld. Volledig op maat geschreven arrangementen, veel interactie met het publiek en de herkenbare Blaasbalgensound resulteren al jaren tot vreugde maar brengen soms ook tranen teweeg bij jong en oud. Muziek is een emotie en in het raken van de juiste snaar is Feestkapel De Blaasbalgen een ware specialist. Van grote evenementen als Taptoe Delft maar ook bruiloften en verjaardagsfeesten weten zij iedere keer weer op geheel eigen wijze en met de juiste muziekkeuze tot een waar succes te maken. De Blaasbalgen warmen het publiek op vanaf 20.30 uur.

Woensdag 12 september, 17.00-23.00 uur: 2 For The Show en Support Act

Op Eerste Martdag staat het muziekprogramma van Castellumpop in het teken van gezellig genieten. Om 17.00 uur beginnen we met 2 For The Show. Toen zij enige jaren geleden ook op het Castellumplein optraden, werd er zelfs gestijldansd voor het podium! En dat hadden we afgelopen jaar ook graag gezien, maar toen moest 2 For The Show vanwege het slechte weer optreden in de kleinere tent op het plein, terwijl ze zich zó op het grote podium hadden verheugd. Die kans geven we ze graag! Geniet gewoon van het megabrede repertoire van dit Noord-Hollandse duo. Met een arsenaal van meer dan 300 wereldhits is 2 For The Show de verzoekjesband bij uitstek. U vraagt, zij spelen!

 

 

 

 

Daarna, om 20.30 uur, is het podium geheel voor Support Act uit Katwijk. Support Act, een van de beste coverbands uit Katwijk en omgeving, heeft al vaker gezorgd voor een prima Castellumpop-feestje! Sterker nog, zij hebben Castellumpop heel goed geholpen door belangeloos op te treden tijdens de benefietavond in februari. We geven ze er graag een optreden op primetime voor terug. Support Act brengt covers van de meest uiteenlopende muziekstijlen, van Nederlandstalige muziek tot vette rock en opzwepende pop.

Tussen de acts door houdt DJ William het publiek warm met heerlijke feestmuziek.

 

 

Donderdag 13 september, 17.00-23.00 uur: Jong DJ-talent, The Night Flight en The Hoekstra Wheels Tony Star Show

Wil je een ware muzikale rollercoaster-ervaring opdoen, dan moet je op Tweede Martdag op het Castellumplein zijn!

Om 17.00 uur betreden jonge DJ-talenten het podium. Zij waren eerder dit jaar al actief bij de jubileumdag van IJsclub Nooitgedacht en dat deden ze hartstikke leuk. Vandaar dat we heren nu graag op het grote podium van de Mart terug willen zien. Zij staan onder leiding van Roy van Schie van het jeugdwerk van het Welzijnskwartier.

Om 19.30 uur is het tijd voor The Night Flight, de band die vorig jaar nog optrad onder hun oude naam (Night Flight to Rio). Omdat niet ‘iedereen’ erbij was vorig jaar vanwege het slechte weer, doen we het dit jaar gewoon nog een keertje over. Deze partyband zorgt met haar 10-koppige bezetting voor een onvergetelijke ervaring. Het is dé feestband van dit moment, vol passie en enthousiasme. De energie die The Night Flight meeneemt werkt aanstekelijk. Pop, Dance/Club, Rock, Soul en Disco worden samengesmolten tot een sensationele show.

 

 

En dan, om 21.30 uur, komt Tony Star wederom op het Castellumpop-podium. Onze eigen Tony, mogen we wel zeggen. Tijdens Koningsnacht trad hij belangeloos op om Castellumpop financieel te helpen. Dat werd zo gewaardeerd, dat zich meteen een sponsor aandiende voor dit martoptreden. We zijn er dan ook trots op dat we het optreden konden omdopen tot The Hoekstra Wheels Tony Star Show! Tony is meer dan welkom in Valkenburg. Al sinds zijn jongere jaren vindt hij het geweldig om muziek te horen en te maken, maar vooral het publiek vóór hem te entertainen. Na zijn TV debuut heeft zijn DJ-carrière een enorme boost gekregen, Tony Star kreeg de kans om een vet goede show neer te zetten @ Star Beach, Kreta (Griekenland)! Met zijn sterke persoonlijkheid en imposante verschijning past hij op elk feestje. Inmiddels kent heel Nederland Tony Star. Als DJ, producer, én als TV-personality. De koffer met alleen de heetste hits en club beukers gaat met Tony mee het land in om elk feest te upgraden naar een ultieme dance-ervaring!

Author: Linda

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *