Benefietavond voor 2 Valkenburgse clubs op 8 februari

Holie Kauw en LAAT! treden belangeloos op

Op initiatief van de Stichting Castellumpop is er op zaterdag 8 februari een benefietavond in Jeugdsoos De Peuk in Valkenburg. Castellumpop heeft twee bands bereid gevonden om belangeloos op te treden. Kaarten kosten € 5,00 per stuk en zijn vanaf nu te koop bij Keurslagerij Timmers (Broekweg 2), Hoekstra Wheels (Torenvlietslaan 14) en bij de bestuursleden van Jeugdsoos De Peuk, van IJsclub Nooitgedacht en van Stichting Castellumpop. Kaarten zijn ook te bestellen via info@castellumpop.nl. De avond begint om 21.00 uur en loopt rond 0.30 uur ten einde. Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom!

Het wordt een oergezellig Valkenburgs feestje, want de opbrengst van de benefietavond komt ten goede aan De Peuk (barinkomsten) en IJsclub Nooitgedacht (kaartverkoop en andere donaties). De jeugdsoos heeft dringend geld nodig voor de bekostiging van noodzakelijke reparaties aan het dak. Dit is een zodanig grote kostenpost, dat de jeugdsoos wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Hetzelfde geldt voor IJsclub Nooitgedacht. Samen met de gemeente Katwijk zijn zij al lange tijd bezig om een nieuw clubhuis voor elkaar te boksen bij de nieuwe baan in ’t Duyfrak. Als het clubhuis er eenmaal staat, is er nog een aanzienlijk bedrag nodig voor de aankleding en de inrichting van het gebouw. Castellumpop draagt graag organisatorisch een steentje bij aan het helpen van deze collega-verenigingen in Valkenburg.

Twee bands
Dat twee bands gevonden konden worden om  belangeloos op te treden tijdens deze benefietavond, is geweldig te waarderen! Allereerst kan Valkenburg genieten van Holie Kauw. Deze van oorsprong Wassenaarse band heeft zijn basis tegenwoordig in Noordwijk. Zij stonden al eens eerder op het Castellumpop-podium en ook tijdens Koningsdag zullen zij in de Castellumpop-tent op het Castellumplein te zien zijn. Holie Kauw brengt covers in de meest uiteenlopende muziekstijlen. Rihanna, Herman Brood, Ilse DeLange, Golden Earring, Anastacia en Fleetwood Mac: ze komen allemaal voorbij.
De tweede en afsluitende band van de avond is iets nieuws: LAAT! De naam daagt natuurlijk uit tot allerlei grappen, maar Castellumpop gaat er gewoon van uit dat ze op tijd zijn. De band bestaat voornamelijk uit Valkenburgers. Alleen zanger Leen van Beelen komt uit Katwijk. Verder bestaat de band uit Arnoud de Vries (gitaar), Amy Notenboom (bas) en Thomas Cats (drums). Arnoud, Amy (dochter van Bianca en Kees de Mooij) en Thomas (schoonzoon van Floor en Anneke van Tilburg) kennen we natuurlijk ook als vrijwilliger van Castellumpop. Hun repertoire: van André Hazes en Abba tot moderne rockmuziek.

Actie van de ijsclub
Tijdens de ombouwpauze van de bands komt IJsclub Nooitgedacht met een (ludieke) actie om extra geld te genereren voor de aankleding en inrichting van het nieuwe clubhuis. Het is dus aan te raden om genoeg muntgeld en ‘kleine coupures’ mee te nemen.

Bent u verhinderd op zaterdag 8 februari, maar wilt u toch Jeugdsoos De Peuk en / of IJsclub Nooitgedacht steunen met een gift, stuur dan een bericht naar info@castellumpop.nl. Dit is hetzelfde mailadres als waar u kaarten voor de avond kunt bestellen à € 5,00 per stuk. U kunt ze natuurlijk ook kopen bij Keurslagerij Timmers, Hoekstra Wheels of bij de bestuursleden van de betrokken clubs. Mochten niet alle kaarten in de voorverkoop van de hand gaan, dan zijn ze op de avond zelf ook nog te koop aan de deur van De Peuk, Recreatiepad 3 in Valkenburg. Graag tot zaterdag 8 februari!

Afbeelding1

Author: Linda

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *