Benefietavond Castellumpop op 3 februari UITVERKOCHT!

Met Jan & Brian, Support Act en DJ_no.ise

 

De Valkenburgse stichting Castellumpop verkeert in financieel zwaar weer. Door het extreem slechte weer tijdens het  paardenmarktfeest in september is het Castellumpop bij lange na niet gelukt om de kosten te dekken. Castellumpop verzorgt jaarlijks tijdens de paardenmarkt het muziekprogramma en de ‘vloeibare’ horeca met terras op het Castellumplein. Uit de opbrengsten wordt normaal gesproken het daaropvolgende Koningsdagfeest bekostigd. Dit jaar konden ternauwernood alle rekeningen worden betaald. Om ervoor te zorgen dat Castellumpop kan voortbestaan, is er op zaterdag 3 februari vanaf 20.30 uur een benefietavond in De Peuk, Rekreatiepad 3 in Valkenburg. Het Valkenburgse duo Jan & Brian, de Katwijkse band Support Act, DJ_no.ise en JVG Audio werken belangeloos mee.

De missie is nu om de aanloopkosten voor Mart 2018 bij elkaar te krijgen, zodat daaruit  genoeg inkomsten komen om Koningsdag 2019 weer volledig op het Castellumplein te kunnen organiseren (In 2018 blijft het feest rond Koningsdag beperkt tot Koningsnacht in De Peuk, voor meer dan dat is geen geld).

Toen Martin van Duijn van Support Act hoorde dat het niet goed ging met Castellumpop, bood hij meteen aan om ‘iets te doen’. Daaruit is het idee voor een benefietavond ontstaan. Support Act, een van de beste coverbands uit Katwijk en omgeving, heeft al vaker gezorgd voor een prima Castellumpop-feestje! Support Act brengt covers van de meest uiteenlopende muziekstijlen, van Nederlandstalige muziek tot vette rock en opzwepende pop.

De benefietavond wordt bijna vanzelfsprekend geopend door het Valkenburgse duo Jan van der Nagel en Brian Oudshoorn, die sinds de oprichting van Castellumpop in 2001 met enige regelmaat op het Castellumpop-podium te vinden zijn.

De avond wordt afgesloten door Esmeralda de Jong, die als DJ_no.ise  optreedt. Zij mixt voor jong en oud de lekkerste hits aan elkaar tot één dampend feest.

LET OP: INMIDDELS ZIJN DE KAARTEN UITVERKOCHT!

Voor deze ene keer stapt Castellumpop van haar principe af om alle evenementen gratis toegankelijk te laten zijn. Het gaat immers om een benefietavond. Kaarten kosten in de voorverkoop € 15,00 per stuk, maar daar krijg je dan wel vier consumptiemunten bij! Kaarten zijn te bestellen via info@castellumpop.nl of een PB’tje via de Facebook-pagina van Castellumpop. Er zijn in totaal 250 kaarten beschikbaar. Mochten er aan de zaal nog kaarten te koop zijn, dan betaal je € 17,50 per stuk. Toegang vanaf 18 jaar.

Ben je niet in de gelegenheid naar de benefietavond te gaan, maar wil je wel iets voor Castellumpop doen? Heel graag! Het is mogelijk om een donatie te doen via https://www.doneeractie.nl/red-de-mart-stichting-castellumpop/-5159. Op de Facebook-pagina van Castellumpop staat eveneens een link naar de doneersite.

Author: Linda

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *